ModuSec from Remtech Get Adobe Flash player

Muligheter
Gulvkonstruksjoner
Veggkonstruksjoner
Takkonstruksjoner
Stålkonstruksjoner
Utendørs tak
Serviceluker, etc.
Dørmuligheter
Overtrykksventilasjon

ModuSec konstruksjons løsninger - Vegger

Standard vegger

Kompositt paneler, 100mm tykkelse med ferdigbehandlet 0,55mm stålsider og PyroFoam (Fenyl resin) kjerne. Hvert panel er 1140mm brede - det siste panelet tilpasses på stedet for å møte krav til rommets størrelse. Veggene kan være opp til 6 meter høye (4 meter for ModuSec SR). For større høyder kan panelene monteres horisontalt i en spesiell stålramme mellom panelene.

Generelt anbefaler vi minimum 50mm til eksisterende vegg for å ta opp eventuelle skjevheter eller ujevnheter. Panelene kan monteres komplett fra innsiden av det nye rommet. Veggene settes i ferdig fuget og festete U-profiler eller i spesielle sammenføyninger for isolerte gulv, og festes deretter til hverandre med et mekanisk cam-lock system. Ferdige hjørner med cam-lock eller tilpasset på stedet og festet med stålvinkler og dekorativ hulkilslist.

"Wipe clean" overflate krever ingen ytterligere behandling eller vedlikehold. Internt er panelene normalt hvite. For utendørs rom kan det velges farger fra Corus HPS200 fargekart. Det er ikke nødvendig med noen ytterligere beskyttelse av utendørs rom. Imidlertid, om ønskelig, kan panelene kles med andre materialer som plater, murstein, paneler, etc.

Kabler, koblingsbokser og belysning kan festes direkte i stålplatene med selv-borende skruer. Det er mulig å «støpe» inn kabelføringer og forsterkninger i panelene. Vi anbefaler også bruken av Unistrut festet ned mot gulvet dersom det skal henges tunge gjenstander i veggpanelene.

For ytterligere informasjon om Sikkerhet klikk her.

For ytterligere informasjon om ModuSec Styrke klikk her.