Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Tjenester

I tillegg til design og produksjon av ModuSec, kan vi også utføre analyser av eksisterende installasjoner, forberede tegninger av nye rom, utføre alle nødvendige logistikkoperasjoner i forbindelse med nye ModuSec installasjoner, gjennomføre all montasje med våre autoriserte byggere og vedlikeholde datarommet etter at det er installert. Vi sitter gjerne med i byggemøter og bidrar til et godt resultat fra start til ferdig installasjon. Sammen med våre dyktige forhandlere i Norden kan vi også bidra med totalløsninger for det nye datarommet, hvor ModuSec utgjør en viktig del av helheten.

Rådgivning og planlegging.

Vårt spesialistteam for design og bygging av datarom kan bidra i ditt prosjekt helt fra starten. Våre analyser danner godt grunnlag for utviklingen av det nye datarommet og gir raskt svar på hvordan arealet best kan utnyttes, hva som vil være nødvendig av forarbeider og forsterkninger og hvordan rommet best kan støttes. Vi kan også bidra i forhold til sentrale spørsmål omkring skallsikring og hvordan du best kan bygge for å møte de forskjellige standarder og reguleringer.

Installasjon

Remtech har bygget mange prosjekter – fra små innendørs datarom til storskala datasentre. I tillegg har vi bygget høysikkerhetsrom, rom for datalagring, spesialrom og sågar hvelvløsninger. Vi bygger innendørs, - i alt fra et ledig kontor til store lagerbygninger, til utendørs fullbeskyttede rom beregnet for alle værforhold og selvsagt i henhold til alle offentlige krav om vind- og snølast. Vi benytter kun våre sertifiserte byggere og på den måten sikrer vi at alle krav til ModuSec blir ivaretatt og at kunden får det produktet han har bestilt.

Kvaliteten er også sikret gjennom Remtechs BS EN ISO 9001:2000 sertifisering.