ModuSec from Remtech Get Adobe Flash player

Muligheter
Gulvkonstruksjoner
Veggkonstruksjoner
Takkonstruksjoner
Stålkonstruksjoner
Utendørs tak
Serviceluker, etc.
Dørmuligheter
Overtrykksventilasjon

ModuSec Stålkonstruksjoner

Som tidligere nevnt kan takkonstruksjonen spenne opp til 6 meter uten tilleggsstøtt (3,8 meter for HS-løsninger). For rom med større takspenn kan vi benytte eksisterende bygningskonstruksjon som feste eller alternativt designe, produsere og installere et uavhengig, internt eller eksternt stålverk.

Vi arbeider sammen med våre klienter for å designe en støttestruktur som møter de eksakte behovene i prosjektet, for å minimalisere bruken av innvendige søyler. Målsettingen er alltid å unngå bruken av slike søyler, men for store spenn med begrenset takhøyde er ikke dette alltid mulig pga størrelsen på stålet eller takstolene som er nødvendig. Det er derfor ofte mer kosteffektivt å benytte noen få, strategisk plasserte søyler inni rackradene. Vi forsøker å begrense søylene til 100x100mm (130mm med brannkledning). Mest vanlig er å benytte 152 x 152 RSJ/UB kledd bjelke for å støtte taket fra undersiden. Dette gir den beste fysiske sikkerheten og i tillegg den beste sikkerheten mot vanninntrengning – Alle sammenføyninger kan dobbeltforsegles i taket – om det er mulig å komme til. Takkonstruksjoner kan alternativlig støttes under eksisterende takbjelker via vårt forlengede ”top hat” system.

Merk at vi kan designe og bygge 2 etasje strukturer. For utendørs bygg kan vi bygge ”alle” typer tak. Alt design og beregninger gjøres av kvalifiserte ingeniører som også kan levere nødvendige beregninger og dokumentasjon som er nødvendig ved byggesøknader. For eksempler på både innendørs og utendørs prosjekter, besøk vårt Prosjekt Galleri.

For flere eksempler på innedørs og utendørs prosjekter, klikk her.

For flere eksempler fra prosjekter fra Norden klikk her