Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ModuSec produksjon
Testing & sertifisering
Tekniske spesifikasjoner
Brannsikkerhet?

ModuSec Produksjon

ModuSec modulære skallsikringssystem er utviklet av Remtech primært for å beskytte IT miljøer. ModuSec produseres i Birmingham, UK av vårt produksjonsselskap – RCS (Manufacturing) Ltd.

Systemet benytter et unikt fenylresinskum for å produsere kjernematerialet; PyroFoam. Fenylresinskummet injiseres, under høyt trykk, inn i en form som også inneholder stålplatene som siden utgjør panelets overflate, sammen med cam-lock mekanismen og sidene som utgjør not og fjær i panelet. Skummet fyller formen 100 % og binder stålplatene, og resultatet er et svært sterkt kompositt panel. Panelet oppnår om lag 80 % av den strukturelle styrken etter få timer og fortsetter til full styrke etter et noen dager.

Kvalitetskontroll er av høyeste betydning. Hele prosessen er omhyggelig overvåket for å sikre riktig tetthet og kvalitet på de ferdige panelene – og hvert panel blir tilslutt kontrollert og ferdigstilt for hånd.

De fleste kompositt paneler er produsert i en ”kontinuerlig” prosess. Dette er ikke tilfellet med våre paneler. Standard bredde er 1140mm, men stålplatene kan kuttes og formes til enhver ønsket størrelse opp til 1140mm og 6000mm lange. I tillegg kan vi produsere ferdige hjørnepaneler og legge inn for eksempel skjulte kabler, forsterkninger og stålgitter i panelene om ønskelig.

Vi produserer også våre egne dører – spesielt utviklet for å passe i ModuSec systemet. Alle komponenter så vel som stål vinkler, kanaler, og annet er produsert ved hjelp av den mest moderne CNC teknologi og KAD/KAM software – for å sikre at hver del kan produseres nøyaktig slik som ønskelig.

Det meste av stålkonstruksjonene er fabrikkert på egen fabrikk for takløsninger, støttesystemer, ramper, trapper, etc. Dette tillater oss å opprettholde det høyeste nivå for kvalitetskontroll og sikre at kvaliteten på stålet både er høy, er korrekt produsert og til rett tid.

Komponentene lagres på eget lager ved fabrikken til de er klare for utskipning og sendes deretter til bestemmelsesstedet med dedikerte lastebærere. Vi hjelper alltid våre kunder med å sikre optimal transport og tillater for eksempel ikke samlasting eller omlasting av paneler. Dette sikrer at lasten kommer frem ubeskadiget, klar for montering av våre sertifiserte byggere på byggestedet.

Vår ekspertise i å bygge mindre serverrom, større datasentre eller høy-sikkerhets lagringsfasiliteter betyr at vi kan løse nesten ethvert uforutsett problem som oppstår på byggestedet og kan foreslår den beste løsningen.

ModuSec
Produksjonsvideo