ModuSec from Remtech Get Adobe Flash player

Hvorfor ModuSec?
Kort byggetid
Brannsikring
Beskyttelse mot vann
Isoleringsevne
Styrke
Sikkerhet

Hvorfor ModuSec?

Samme selskap som produserer alle deler som vegger, tak, dører etc. etter spesifikke mål og som deretter installerer med et team av sertifiserte og dedikerte spesialister. Vi beregner, designer, produserer og installerer utvendig eller innvendig stål støttekonstruksjon om det er nødvendig i større prosjekter eller utvendige takkonstruksjoner for utendørs prosjekter.

ModuSec benytter lette og svært sterke, stålkledde vegg og takpaneler med en høy termisk beskyttelseskjerne av ”PyroFoam”. Panelene låses enkelt og hurtig sammen og gir et beskyttende skall i ønsket størrelse. Overflaten av panelene er ferdigbehandlet og krever ingen etterbehandling som maling eller tapetsering. Det nye datarommet er bygget uavhengig av den eksisterende strukturen og kan enkelt utvides eller flyttes.

Hvert panel er individuelt produsert til det enkelte prosjekt og størrelse og kan utstyres med innbygget stål for ekstra styrke eller for å kunne feste spesielt tunge gjenstander, kabelføringer og spesielle stålgitter gir høyere innbruddsikkerhet. Sammenføyningene mellom og låsing av panelene med cam-lock øker styrken, høyner sikkerheten og rommets integritet.

ModuSec er spesielt utviklet for å gi riktig sikkerhetsnivå for datautstyret og lagringsmedia mot trusler fra brann, vann, røyk, støv, tyveri, hærverk og sabotasje. Høy isolasjonsverdi eliminerer effektivt soloppvarming, sparer energi og gir et stabilt driftsmiljø for kjølesystemene.

Tradisjonelle byggemetoder (stål/ gips, betong, Leca, etc.) og panelsystemer med mineralull eller andre skummede isolasjonsmaterialer er ikke spesialutviklet for å beskytte datamaskiner, lagringsmedia og elektronikk og vil derfor ikke tilby fullgod beskyttelse mot trusler som er spesielt kritiske for slike miljøer.

Se sammenlikning med andre panelsystemer. Kun spesialtilpassede produkter passer i spesielle miljøer!

Remtech – ledende i byggingen av "high-speed" datarom

Følgende elementer utgjør alle en trussel for enhver organisasjon og effekten kan bli katastrofal.

  • Brann
  • Oversvømmelse
  • Innbrudd
  • Misfornøyde ansatte
  • Sivil uro
  • Terrorisme

ModuSec kan tilby løsninger for å beskytte dine kritiske systemer, informasjon eller andre verdier der hvor tradisjonelle metoder eller panelsystemer kommer til kort.

Er det verdt risikoen?