ModuSec from Remtech Get Adobe Flash player

Muligheter
Gulvkonstruksjoner
Veggkonstruksjoner
Takkonstruksjoner
Stålkonstruksjoner
Utendørs tak
Serviceluker, etc.
Dørmuligheter
Overtrykksventilasjon

ModuSec Gulvkonstruksjoner

Vegger kan bygges direkte på et betonggulv, satt inn i en stålprofil som er festet og forseglet til gulvet. Betonggulvet kan deretter støvbindes.

For isolering fra undersiden og for å løfte rommet 100mm opp fra gulvet, benyttes våre standardpaneler beskyttet på oversiden med stålplate eller treplater. Den enorme kompresjonstyrken (6 Tonn/m²) gjør at panelene enkelt kan støtte tunge maskiner eller datautstyr direkte på eller via understrukturen i et datagulv. Stålplatene bidrar til elektrisk konduktivitet i datagulvet mens treplater gjør arbeidet med å feste datagulvet eller kabelstiger enklere. Veggpanelene kan deretter settes på plass med en spesialvinkel festet til gulvpanelene slik at veggene plasseres i korrekt posisjon. Merk at de innvendige og utvendige ståloverflatene alltid er holdt adskilt av den lavkonduktive PyroFoam isolasjonskjernen. 

Vi kan også levere stål over treplater eller andre typer gulvbelegg innvendig i datarommet.

Rommet kan også bygges på en egen stålramme. Slike rammer benyttes gjerne når rommet skal bygges utendørs på fallende eller ujevnt underlag som for eksempel en parkeringsplass, for å sikre spesielle høyder (f.eks. tilpasset spesiell gulvhøyde) eller i et område som kan være spesielt utsatt for vanninntrengning/ oversvømmelse mer enn 100mm. Merk at det tilbys et svært høyt forseglingsnivå av sammenføyningene også uten slike spesialtilpasninger, men at slike tiltak vil være en ytterligere forsikring mot vanninntrengning i datarommet.