ModuSec from Remtech Get Adobe Flash player

Muligheter
Gulvkonstruksjoner
Veggkonstruksjoner
Takkonstruksjoner
Stålkonstruksjoner
Utendørs tak
Serviceluker, etc.
Dørmuligheter
Overtrykksventilasjon

ModuSec konstruksjon - Dører

Forseglet dør system

Dørene som inngår i et ModuSec system produseres i vår egen fabrikk. Enkelt og dobbeltdører, like som panelene og med PyroFoam isolerende kjerne. Enkeltdører kan leveres med lysåpning opp til 1200mm. Hvert dørblad og ramme er dobbelt falset for å kunne tilby røyk/ vann forsegling og en ekspanderende forsegling som sveller ved oppvarming i en brannsituasjon.

Dører kan leveres kan leveres som 4-sidet, med dobbelt falsing I hele døren – for å maksimere røyk og vann beskyttelsen. Dette er spesielt anbefalt for utendørs installasjoner og ved områder spesielt utsatt for vann inntrengning. Alternativt kan dørene leveres med flat terskel med et røyksegl på dørbladet som tetter døren når den lukkes (drop-down). Dette letter inntransport av utstyr inn i datarommet.

Dørene er utstyrt med kraftige, justerbare hengsler som sikrer perfekt tilpasning og med høy-sikkerhets bolter som sikrer døren selv om hengslene kuttes av.

Dørkarmen er laget av kraftig stålrammer som klemmes sammen, med ekspanderende forsegling mellom dem for å stanse varme fra å trenge inn mellom karmen og veggpanelene.

Låser

Vi kan tilpasse en mengde forskjellige låser og nødutgangutstyr til våre dører. Vi anbefaler Abloy EL 560 til vår standard dør. Dette er en svært sikker elektromagnetisk lås svært egnet for tilpassing til det eksisterende systemet for adgangskontroll.

  • Testet til standard for innbrudd prEN1626 og mekanisk motstand til prEN12209-1
  • Tilgang via adgangskontroll og med nøkkel overstyring.
  • 12 eller 24V
  • Fri utgang – møter EN179 og EN1125 for nødutgang og panikk utgang.
  • Møter EN1634-1 for brannsikkerhet
  • Godt egnet både for intern som ekstern montering
  • Overvåking av låsebolten og "anmoding om utgang"
  • Valgfri, feil låst eller ulåst. Omstillbar i låsen.

Andre låsmuligheter

Abloy EL561 kan også leveres dersom adgangskontrollert utgang er nødvendig. Denne låsen tilfredsstiller imidlertid i fullt ut EN179 og EN1125 for nødutgang/ panikk utgang og må kombineres med en mekanisk overstyring (panikkbeslag eller plastbeskyttet vrider) 3-veis "exit only" låssystem

Nøkkel betjent Mortise-lås

Toppmontert magnetlås (Anbefales ikke – se video) 3-veis boltet høysikkerhets låssystem som kan være nøkkel-, kode- eller leserkontrollert, - eller kombinert.

Høy-sikkerhets dørløsninger

Våre høy-sikkerhets dører er utstyrt med en mengde tilleggsegenskaper som anti-drill/kutt magnesium stål, 3-veis bolting, kraftige hengsler, etc. Ikke-standard sikkerhetsdører kan tilpasses vårt system via spesielle festerammer, Klikk her for å se Høy-sikkerhetsløsninger for detaljer omkring våre Klasse 3 dørsett.

Klikk her for å finne Høysikkerhets løsninger for våre HS 3 og 4 dørsett.

Magnetlåser – ikke så sikkert som du tror?