ModuSec from Remtech Get Adobe Flash player

Muligheter
Gulvkonstruksjoner
Veggkonstruksjoner
Takkonstruksjoner
Stålkonstruksjoner
Utendørs tak
Serviceluker, etc.
Dørmuligheter
Overtrykksventilasjon

ModuSec Konstruksjoner

ModuSec PyroFoam paneler er svært lette (20 kg/m²), men utrolig sterke. Veggene støtter takpanelene og trenger ingen ekstra rammestrukturer. Taket kan være helt opp til 6m langt før det er behov for noen støttekonstruksjon – og overgår med svært god margin kravene i BS6399 (tilsvarende NS EN 1991) til ”walk on” kapasitet. Integritetstesting for gassbaserte slukkesystemer for mer enn 2 timer (kravene er 10 minutter) – dokumenterer tetthetsnivået ModuSec leverer. FM200 gassutløsningstesting i et rom med mer enn 6 meter takspenn og en ”top hat” støtteramme i taket dokumenterte styrken i panelene og sammenføyninger under trykk (opp til ± 500 Pascal).
Isolerte trykkutjevnings paneler/ overtrykkspjeld og motorstyrte spjeld for styring av inn- / utluft leveres for rom som skal utstyres med f.eks. Inergen/ Argonitt.

Muligheter

I tillegg kan vi benytte ModuSec som rene vegger eller tak – forutsatt at det er en egnet overflate å feste til. Merk at dette selvsagt ikke gir samme integritetsnivå eller beskyttelse som et 5/6 sidet komplett ModuSec rom.

Andre nye bruksområder